September 12, 2020

LivsStilCoach

Presentation av Jocke Falk, Livsstilscoach.

Livsstil= Hälsa, Relationer, Mening.

“Jocke Falk har genom sitt livsresa gått igenom mycket utmanande perioder utav psykisk ohälsa och missbruk utav olika former, och detta tog honom in på personlig utveckling och andlighet och hälsa. Idag brinner Jocke för hälsa i alla dess plan och att hjälpa andra att leva ett liv med hälsa och mening. Jocke driver Jocke Falk, livsstilscoach och Re-Habit empowerment. Jocke har genom sitt egna utövande blivit en expert på att förstå vilka komponenter, vanor och inställningar som bidrar välgörande för att hamna i balans och att förverkliga sitt liv, vilket är en ständigt pågående process.”

Credentials: *ICF diplomerad Coach. *Tränare i Muay Thai, Svea muay thai. *Tantra student, Natha Yoga *Sollärare, kunskapens Bok

Vad kan jag hjälpa dig med?

Jag erbjuder 1 till 1 coaching med både fysiska möten och per telefon/zoom utefter önskemål både till privatpersoner och företag.Du kan vara en person som lever ett aktivt liv och är nyfiken på hur du kan få ut mer och kunna bidra mer till det goda i världen. Vi gör en kartläggning utav dig och dina livsområden och kommer gemensamt fram till de stärkande rutiner du behöver jobba på, samt utvecklingsområden. Vi ser över om du har några energikonsumerande beteenden aktiva i ditt liv och sätter upp en plan för att behandla dem. Vi jobbar på din Hälsa, dina relationer, din kommunikation och värderingar och ledarskap om du önskar. Allt för att du ska kunna få den positiva och kraftfulla livsstil som du trivs med och som ger positiva ringar på vattnet. Första träffen är gratis och vi tar en kaffe och pratar för att se vilken synergi som kan komma att uppstå mellan oss!

Coachingpaket:

3 månader, veckovisa träffar, skräddarsytt program: 16,995:-

6 månader, veckovisa träffar, skräddarsytt program, fördjupade coachingträffar: 29.995:-

12 månader, veckovisa träffar, skräddarsytt program, flera fördjupnings tillfällen: 56.995:-

Du får gärna kontakta mig om du vill jag ska leda en inspirerande workshop på din arbetsplats, och utöver dessa coaching paket finns det möjlighet att skapa mer omfattande samarbeten men även för dig som har begränsad betalningsförmåga kan också få hjälp med grupp coaching eller reducerade priser. Kontakta mig!

www.jockefalk.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *