September 6, 2020

En ny Värld; Relevans!

Relevant Coaching har blivit viktigare än någonsin. Vad tjänar det till att bli Coachad till att uppnå mål som inte har med vår relevanta verklighet att göra.

Vi uppdaterar dig med vår coaching till en förståelse av den tid vi lever i, vi ger dig verktyg och utrymme för att kunna landa och förbereda dig för en morgondag där robotar och AI tar över mer och mer.

Vissa saker vet man, sidoinkomst att det är bra att inte lägga hela ekonomin i en korg att frihet kommer av att vi har möjlighet att välja. Att arbeta eller låta bli och få inkomst genom att idag börja så i rätt kruka så att säga.

Våra Coacher finns inom olika gebit. Visst är det viktigt att lära sig leva och hitta sin egen livsstil i den tid vi lever i. Relevans är mycket viktigt! Har vi inte mat för dagen så är många andra saker oväsentliga ur det perspektivet.

Många känner sig hotade, det står ett lejon framför oss och starkare och vildare och vi måste lära oss leva med det som gör oss rädda. Vi välkomnar dig som tittar in här att läsa lite om våra coacher. Du kan kontakta var och en eller boka direkt på vår bokningskanal för samtliga Kul&Reko Coacher. (90 min 1497kr alternativt 997kr för medlem)

Du kan även välja att vara medlem i vår plattform och få samtliga av våra coacher till 30% reducerat pris. Välkommen in!

Livs Coacher, Ekonomiska Coacher, Personliga Coacher, Personlig Utveckling, Språk Coach, ED Tech coacher, DeVi Coacher med många fler..

1 Comment

  • Hej vi bakom Kul&Reko välkomnar dig som coach att ansluta dig till oss, kan du tänka dig att släppa några av dina coachingar till reducerat pris, då är du välkommen som JoinVenture Coach och kan ansluta som medlem och kontakta oss. Välkommen, alla behövs för att hjälpa Sverige att förstå hur framtiden kommer te sig. http://www.kuloreko.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *