September 7, 2020

Erik

Att hitta sig själv;

Jag har hittat en hel del i att börja prata med min kropp. Att tala med sin kropp är fundamentalt för att kunna hela oss själva. Att finnas i fullständig balans handlar om att bara veta vad din kropp behöver.

Jag blev väldig förvånad när jag började lära mig lyssna på min inre röst. Jag har hittat en del delar i mig själv som jag inte hade en aning om att jag hade.

2011 blev jag sjuk och tappade hälsa, jag förlorade mitt arbete och gick igenom en personlig förlust. Det var verkligen en stor förändring från av att hade varit en framgångsrik elektriker och arbetade med maskiner runt om i Världen. Jag lagade och installerade maskiner runt om i Europa.

Som 25 åring hade jag varit i över 44 länder.

Att vara så handikappad på grund av mina magproblem.

2012 skrev jag in mig på sjukhus och jag blev behandlad av cellgifter, genmanipulerade innovationer, 2014 den 19 december åkte jag in med brusten blindtarm. Jag hade haft så ont så länge. Efter 11 timmar hade läkarna förstått att det var frågan om en brusten blindtarm. Sen dess har jag varit sjukskriven och haft svåra problem med magen.

Resan har gett mig tillit till mig själv och min kropp.

Jag slutade med alla typer av medicin efter att ha tappat vikt och muskler, jag hade gått mer till 56 kg. Jag bad att få åka hem från sjukhuset, jag slutade med all medicinering. Jag blev ganska snart friskare, vikten börjar komma tillbaka. Jag känner mig som ett expriment;

Jag blev verkligen besviken på läkemedelindustrin. Jag kände mig verkligen besviken på samhället. Läkarna blev sura för att jag blev frisk från den diagnosen av autoimmuna sjukdom.

Idag kan du nå mig på min adress info@kuloreko.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *